Onze diensten

               Hoe kunnen we u helpen?


Als expert in vastgoed in het centrum van Antwerpen en de omliggende regio, kunt u ons inschakelen voor:

VERKOPEN

Bij het verkopen van een eigendom komt veel kijken. Onze betrouwbare experts zorgen dat elke stap in het verkoopproces optimaal verloopt, van de juiste schatting tot het verlijden van de authentieke akte. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

KOPEN

Dankzij onze expertise, onze creatieve aanpak en onze uitgebreide kennis van deze regio, vinden we telkens opnieuw het ideale pand voor elke klant. Soms zelfs nog voor het op de markt komt … Op zoek naar uw droompand in hartje Antwerpen? Schakel dan Empire Estates in om alle kansen aan uw zijde te hebben!

VERHUREN

Bevat uw portfolio vastgoed dat u snel en vakkundig wil verhuren aan de juiste huurder? Schakel Empire Estates in. Wij vereenvoudigen én verkorten het verhuurproces aanzienlijk zodat u geen inkomsten derft door leegstand. Bovendien leggen we uw vastgoed voor aan een kwalitatief huurderspubliek, zodat u op beide oren kunt slapen tijdens de verhuurperiode.

VASTGOEDBEHEER

Geen tijd in uw drukke agenda om alle mogelijke problemen van uw huurders op te lossen? Vertrouw op de ervaren rentmeesters van Empire Estates. Wij ontzorgen u niet alleen volledig, maar kijken er bovendien op toe dat uw vastgoed op lange termijn in goede staat blijft en optimaal blijft renderen. Daardoor levert onze dienstverlening u veel meer op dan hij u kost.